Over ons

Karel Jan Voogd

APPROACH OF LIFE wordt in hoofdzaak begeleid door Karel Jan, ondersteund door een variëteit aan sprekers, inleiders en coaches. Karel Jan kreeg in augustus 2017 van God een visie met daarin de oproep zich voltijds voor jongvolwassenen in te zetten en daarbij zijn zakelijke kwaliteiten als strateeg en coach te gebruiken. Dat doet hij sindsdien als jongerencoach, organisator van zondagse vieringen, begeleider van teamsessies voor jongeren, gespreksleider op de Reveilweek, initiator van de Israël is Real reizen, drijvende kracht achter skikampen en spreker.

Zijn missie is: jongvolwassenen laten groeien in het geloof (hun relatie met God, Jezus als fundament, het onderweg zijn met de Heilige Geest) en laten groeien in het leven (studie, werk, relaties, uitdagingen en moeilijkheden).

APPROACH OF LIFE is de volgende stap in zijn roeping. 

Proces en resultaat

APPROACH OF LIFE is een dubbelspoor van groeien: in alles zoeken we de praktische vertaalslag en zijn altijd toekomstgericht. Samen met een aantal andere jongvolwassenen volg je in hoofdlijnen wekelijks een programma.

De exacte details zijn mede-afhankelijk van jouw eigen inbreng. Overigens is dit een belangrijk onderdeel van APPROACH OF LIFE: eigen inbreng en eigen kleur.

Ervaringen

Ervaringen van onze deelnemers.

Approach of Life was een hele gave tijd. Ik mocht me een half jaar verdiepen in het Woord en hier met andere mensen over sparren. Deze tijd heeft mij meer bewustgemaakt van wie ik ben en wat voor inbreng ik kan hebben in een groep.

Ik heb meer mogen ontdekken waar mijn talenten liggen en hoe ik ze goed kan benutten. Dit vertaalde zich in een reset van mijn denken en een bewustwording van wat ik aan het doen ben in deze wereld.

Als je vast bent gelopen in je eigen ontwikkeling/carrière of je geloof, zou ik je zeker aanraden om een half jaar voor jezelf en God apart te zetten en deze kans goed te benutten!

Ilona

Begin 2020 ben ik gestart met Approach of Life. Ik zou dit traject zeker aanbevelen als je:

  • vastloopt in studie of werk
  • je relatie met Jezus onder de loep wilt nemen
  • wilt groeien in je identiteit in Jezus.
  • bereid bent om écht naar jezelf te kijken
  • bereid bent om je te committeren gedurende het gehele traject
  • wilt leren van anderen
    en binnen een veilige setting wilt oefenen met het ontwikkelen van (nieuwe) skills.
Colinda

Approach of Life heeft mij heel erg geholpen op meerdere vlakken.
Ik heb geleerd wat mijn talenten zijn en mijn talenten ook te durven omarmen.
Het is een tijd waar je lekker gaat graven. Je ontdekt hele mooie dingen, maar komt ook dingen tegen wat je heel erg raakt.

Deze periode van Approach of Life ben ik erachter gekomen wat mijn verlangens zijn, waar ik enthousiast van wordt, waar ik energie van krijg etc.
Doordat ik dit soort vragen bij mezelf heb beantwoord heb ik een heel mooi beeld gekregen wat ik wil in de toekomst, dus wat mijn verlangen is.

De tools kreeg ik aangereikt, maar moest het zelf doen, want alleen ik kan bij mijn eigen gedachten, gevoel en verlangens.

Top tijd en heel waardevol. Je leert gegarandeerd heel veel over jezelf.

Gerjan

Gerjan

Zijn er nog vragen?

Mis je nog informatie of denk je de gouden tip aan ons te kunnen geven? Dan horen we dat natuurlijk graag van je! Neem in dat geval vooral even contact met ons op.