TEASER tijdens de Passie-dag

Op zaterdag 13 april is de OPEN DAG van Approach of Life. Ontdek of jij samen met de coaches van Approach of Life en door het programma van Approach of Life jouw bestemming weet te vinden. De OPEN DAG is een interactieve en dynamische dag. Je maakt een snufje mee van de verdiepende bijbelstudies die we houden, je krijgt een sneak preview van je eigen DNA, je ontdekt het belang van balans tussen geest, ziel en lichaam, je gaat verkennen hoe jouw karakter zich gaat vormen naar het voorbeeld van Jezus. En ongetwijfeld zitten er nog wat verrassingen in het programma. Er zijn geen kosten verbonden aan de OPEN DAG, aanmelden is wel verplicht. Je wordt de hele dag verzorgd, neem even een eigen lunchpakket mee. 
Twijfel je nog? Niet nodig: stuur even een mail naar kareljan@approachoflife.nl, dan gaan we in overleg of dit geschikt is voor je. Ik kom graag met je in contact!
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar, meld je dan aan voor de passie-dag! De beslissende stap in jouw Leven!

Proces en resultaat

APPROACH OF LIFE is een dubbelspoor van groeien: in alles zoeken we de praktische vertaalslag en zijn altijd toekomstgericht. Samen met een aantal andere jongvolwassenen volg je in hoofdlijnen wekelijks een programma.

De exacte details zijn mede-afhankelijk van jouw eigen inbreng. Overigens is dit een belangrijk onderdeel van APPROACH OF LIFE: eigen inbreng en eigen kleur.

Ervaringen

Ervaringen van onze deelnemers.

Ik vond het een geslaagde dag.
Was een gezellige leuke groep. Wat ik ook erg fijn. Vond was dat er individueel ook even tijd voor mij was. Hierbij kreeg ik de vragen goed duidelijk en ook een duidelijk inzicht Wat nu voor mij belangrijk is.

Normaal gesproken zou ik dit links laten liggen en vol gas doorgaan. Maar nu door deze dag heb ik een keuze voor me zelf gemaakt wat me inzicht gaf dat het toch echt wel nodig was om even naar me zelf te gaan kijken.

Dit vind ik een spannende keuze maar kijk er ook naar uit om het te doen.

Arne

Ik heb de passiedag bijgewoond met de professionele coaches Karel Jan en Anton in hartje Zwolle.

Als groep maar ook individueel gingen we leuke diepgravende opdrachten doen. Bijvoorbeeld elkaar een minuut lang in de ogen kijken en daarna omschrijven wat voor persoon je voor je hebt. Leuk om ook van de ander te horen hoe ze jou zien zonder dat ze jou kennen. Ook de directe vragen van Karel Jan zetten je echt aan het denken. Leuk dat hij je uit je (indirecte) antwoorden je echte drijfveren kan halen. Je denkt er later nog regelmatig aan terug!

Een aantal deelnemers mochten ook nog even “schoudertje tik” met coach Anton doen. Gaaf om te zien dat de lichaamshouding tijdens deze oefening veel over de deelnemers zegt. Voor mij heeft deze dag me weer een stukje verder geholpen met het ontdekken van mijn passie. Kortom de passiedag was voor mij een hele leuke, gezellige en leerzame dag!

Jaco

Approach of Life heeft mij heel erg geholpen op meerdere vlakken.
Ik heb geleerd wat mijn talenten zijn en mijn talenten ook te durven omarmen.
Het is een tijd waar je lekker gaat graven. Je ontdekt hele mooie dingen, maar komt ook dingen tegen wat je heel erg raakt.

Deze periode van Approach of Life ben ik erachter gekomen wat mijn verlangens zijn, waar ik enthousiast van wordt, waar ik energie van krijg etc.
Doordat ik dit soort vragen bij mezelf heb beantwoord heb ik een heel mooi beeld gekregen wat ik wil in de toekomst, dus wat mijn verlangen is.

De tools kreeg ik aangereikt, maar moest het zelf doen, want alleen ik kan bij mijn eigen gedachten, gevoel en verlangens.

Top tijd en heel waardevol. Je leert gegarandeerd heel veel over jezelf.

Gerjan

Zijn er nog vragen?

Mis je nog informatie of denk je de gouden tip aan ons te kunnen geven? Dan horen we dat natuurlijk graag van je! Neem in dat geval vooral even contact met ons op.